Intresseanmälan för Bolagsdeklaration

 

Nedan kan du registrera en intresseanmälan av tjänsten Bolagsdeklaration. Om företaget saknar svenskt organisationsnummer, vänligen fyll i VAT-nummer/registreringsnummer eller annan företagsidentitet.

För de företag som har en beställare, en huvudentreprenör eller en kreditgivare där krav finns att använda ID06 Bolagsdeklaration, var särskilt noga med att fylla i kryssrutorna nedan.

När testperioden gått ut, kommer vi att skicka ut ett mejl med en fråga om ni vill teckna avtal för tjänsten. Detta kommer att skickas till den företagsknutna mejadress ni registrerat i intresseanmälan. Detta sker någon månad innan vi lanserar tjänsten och då kommer ni få tillgång till all information som rör tjänsten.

Intresseanmälan Bolagsdeklaration

  • Företaget har ett av följande beställarkrav:
  • Om vi beslutar oss för att beställa ID06 Bolagsdeklaration efter testperioden, så är vi intresserade av att beställa nedanstående licens (givet känt pris):
  • Följande testvillkor gäller för ID06 Bolagsdeklaration:
  • Från och med att ni får åtkomst till verktyget kan ni testa verktyget under för närvarande 60 dagar. Ni kommer därefter att bli kontaktade av ID06.
  • Ni kan endast testa att bevaka leverantörer som ni har behov att bevaka. Ni får endast testa 20 svenska företag och 5 internationella företag. Har ni ett större behov av test så ange detta nedan.
  • Maximalt 3 testanvändare tillåts skaffa behörighet till ID06 Bolagsdeklaration.
  • Genom att ni skickar intresseanmälan förbinder ni er att uppfylla ID06 Bolagsdeklarations testvillkor. Missbruk kan beivras och påverka era möjligheter att köpa ID06 Bolagsdeklaration i framtiden och ID06 AB har möjlighet att påföra er kostnader som uppkommit p.g.a. avtalsbrott.