Vill du jobba för sund konkurrens i ett idéburet företag och erbjuda marknaden inom flera olika branscher i Sverige smarta verktyg?

Nu söker vi produktägare för kort, identitet, företag och ID06 Bolagsdeklaration. Rollen innebär att du arbetar mellan affär och teknik, driver produkten framåt och ser till att den genererar värde för våra kunder på kort och lång sikt.

Du kommer arbeta tillsammans med ett kompetent gäng där erfarenhetsutbyte är en självklarhet. Som produktägare på ID06 får du möjligheten att arbeta i ett företag som idag har 85 000 kunder från 41 länder. Totalt har över 650 000 individer från 139 länder ett ID06-kort.

Vi ska nu ta nästa steg i utvecklingen av våra IT produkter och tjänster där du blir produktägare med placering antingen i Göteborg, Jönköping eller Stockholm. Du ska hjälpa verksamheten att omvandla idéer och strategier till effektiva och smidiga IT-lösningar till nytta för kunden.

Hur ser rollen ut?

I rollen som produktägare hos oss kommer du arbeta integrerat med affär och teknik vad gäller kravhantering och kravställning. Du kommer arbeta med olika utvecklingsbolag bland annat Vaultit som är delägt av ID06. Du får vara med och hjälpa ID06 kunder, Partners och ägare i det branschöverskridande arbetet för sund konkurrens på schyssta villkor.

Din bakgrund

Vi söker dig som

· Effektivt samlar in och får en förståelse för de behov som verksamheten har, strukturerar kraven och förtydligar de krav som ska utvecklas.

· Är van att kontinuerligt och proaktivt se och driva förbättringar och förändringar.

· Tar en aktiv roll i projektteamet, driver ditt eget arbete med stor självständighet och ser det som en självklarhet att dela med dig av dina kunskaper.

· Tycker att det är roligt att jobba med krav både på affärs- och tekniksidan.

· Är utåtriktad och har lätt för att bygga relationer och hitta rätt kontaktvägar internt och externt.

· Talar och skriver svenska samt engelska obehindrat.

· Delar vår värdegrund ”Öppenhet – Gemenskap – Ansvar” och ser sund konkurrens som en grundförutsättning för ett öppet och inkluderade samhälle.

Meriterande är

· Relevant eftergymnasial utbildning

· Relevanta certifieringar

· Kunskap inom servicedesign och gärna UX

· Språk, utöver svenska och engelska

 

Som person är du affärsmässig och kundorienterad samt har förmåga att samarbeta med olika kompetenser, ta in ny information och omvandla detta till lösningar. Du respekterar dina kollegor och delar gärna med dig av kunskaper.

ID06 lanserades av dåvarande Sveriges Byggindustrier (idag Byggföretagen) 2006 för att främja sund konkurrens och säkra arbetsplatser i byggbranschen. Det identifierar personer på arbetsplatsen och kopplar varje person till en arbetsgivare. Idag ägs ID06 av tio arbetsgivar- och branschorganisationer inom bygg och transportsektorn, representerande såväl beställare som entreprenörer.

 

Rekrytering sker löpande, sista ansökningsdag 2021-10-31 Skicka in din CV till rekrytering@id06.se