ID06 Bolagsdeklaration

Genom att bevaka era leverantörer och underleverantörer i ID06 Bolagsdeklaration, får ni snabbt information om förändringar som kan vara väsentliga för er.

ID06 Bolagsdeklarations företagsrapport ger löpande information om leverantörens status, rating och registeruppgifter. Rapporten söker information om: företrädare, väsentlig finansiell information, revisionsuppgifter, betalningsanmärkningar samt restförda skatter, avgifter och enskilda fordringar med flera uppgifter.

Du får löpande indikationer i form av fem olika varningar, baserat på över åttio uppsatta regler. Dessa varningar tolkar ni utifrån ert/era behov och förhållanden till er leverantör.

Välkommen på webbinarium

Lär dig hur du kan använda vår tjänst ID06
Bolagsdeklaration för din leverantörskontroll. Genom vår tjänst uppfyller du också nya kravet om kontrollsystem från "Bankinitiativet Hållbar byggbransch".

 

 

För att börja använda ID06 Bolagsdeklaration behöver ni först registrera ert företag på www.id06.se Efter att ert företag är anslutet kan ni skicka in en intresseanmälan för att påbörja anslutningsprocessen till ID06 Bolagsdeklaration.

 

ID06 Bolagsdeklaration hjälper er hantera leverantörskedjor eller olika leverantörsstockar genom att använda ett projektbegrepp. För de projekt ni har behov av att beskriva avtalsförhållanden mellan era leverantörer och dess underleverantörer, skapas enkelt en leverantörskedja.Arbetar ni med föranmälning av leverantörer och underleverantörer, så kan ni ta hjälp av verktyget. Genom att lägga alla föranmälda leverantörer i leverantörskedjan, betraktas leverantören som föranmäld.

Arbetar ni med arbetsplatser som har krav på personalliggare, kan ni koppla samman Bolagsdeklaration med ID06 STAMP. På så sätt får ni information om det kommer in leverantörer eller andra, som ni som beställarorganisation eller utförarorganisation, inte tidigare fått vetskap om.

Upptäck möjligheten med att låta olika funktioner i ert företag få tillgång till samma projekt och därmed få samma information samtidigt. Ni kan även bjuda in externa aktörer som har behov av att se ett eller flera av era projekt.

En och samma leverantör kan bevakas i flera leverantörsstockar utan att det driver kostnader hos er.

Licensmodeller kommer att publiceras under hösten, men ni behöver inte vänta, utan kom i gång och testa ID06 Bolagsdeklaration nu direkt!

Denna film visar hur du ansluter ditt företag till ID06 Bolagsdeklaration

 

Klicka på  länken om ni vill lämna en intresseanmälan inför lanseringen.

Intresseanmälan Bolagsdeklaration

ID06 Bolagsdeklaration

Detta är en produkt som på ett säkert sätt hjälper dig att ha fullständig kontroll på de företag som varit verksamma på en arbetsplats. ID06 Bolagsdeklaration ger dig löpande information om leverantörers bolagsform, F-skatt, moms- och arbetsgivarregistrering, arbetsgivaravgifter, skulder hos Kronofogden eller Skatteverket.