Hur kontrollerar jag ett ID06-kort?

ID06 Status Control Pro (för företag)

Du kontrollerar om ett ID06-kort är aktivt genom att:

(1) Öppna ID06 Status Control Pro appen i mobilen

(2) Välj eller namnge ett projekt, och tryck på knappen “påbörja kontrollen”

(3) Välj därefter “skanna kort”

(4) Lägg därefter ID06-kortet mot telefonens läsare som oftast sitter på baksidan av din telefon (den kan vara placerad på olika ställen beroende på vilken telefonmodell du har).

Avläsningen fungerar bäst om kortets chip är i direktkontakt med läsaren på telefonen. Chippet på ID06-kortet sitter strax ovanför ID06-loggan i det nedre högra hörnet. Avståndet du ska ha mellan din telefon och ID06-kort kan också variera för olika mobiltelefoner.

ID06 Status Control (för privatpersoner)

Du kontrollerar om ett ID06-kort är aktivt genom att:

(1) Öppna ID06 Status Control appen i mobilen

(2) Välj “skanna kort”

(3) Lägg därefter ID06-kortet mot telefonens läsare som oftast sitter på baksidan av din telefon (den kan vara placerad på olika ställen beroende på vilken telefonmodell du har).

Avläsningen fungerar bäst om kortets chip är i direktkontakt med läsaren på telefonen. Chippet på ID06-kortet sitter strax ovanför ID06-loggan i det nedre högra hörnet. Avståndet du ska ha mellan din telefon och ID06-kort kan också variera för olika mobiltelefoner.