19 aug 2022

Nyhetsbrev augusti 2022

Hoppas sommaren varit god och vilsam! Nu drar vi i gång hösten och bjuder in dig till ett antal intressanta aktiviteter och hoppas få se dig på något av våra seminarier ute i landet.

 

Välkommen till vårt seminarium –  Använd verktygen som finns!För dig som använder ID06 kommer vi under hösten att hålla ett seminarium vid ett antal tillfällen och på ett antal platser runt om i Sverige. Där kommer vi på ett handfast sätt visa de möjligheter du och ditt företag har med ID06.Vi kommer att visa hur du kan följa flödet i ID06-systemet, från inloggning på arbetsplatsen tills utloggning sker och hur det bidrar till sunda och säkra arbetsplatser.Du kommer att få lära dig mer om ID06-kortets potential, utbildningsbevis i ID06 Kompetensdatabas, verksamma företags status i ID06 Bolagsdeklarationsamt förenkling och möjlighet för företaget med ID06 Stamp med mera.Vi kommer till följande orter:Göteborg 4 oktoberLund 20 oktoberStockholm 27 oktoberSeminariet hålls 09.00 till 11.30 om inte annat anges i bekräftelsen du får när du har anmält dig.Kaffe finns från 08.30 och halvvägs in i seminariet blir det paus med smörgås.Adress med mera meddelas i bekräftelsen.Seminariet är avgiftsfritt, men för uteblivna ej avbokade deltagare debiterar vi 250 kr.Ta chansen att träffa våra produktspecialister.Anmälan gör du härVarmt välkomna!ID06

 

Mötesplats Offentliga Affärer – Nackastrandsmässan 7 – 8 september

Varmt välkommen till vår monter nummer 14 på Nackastrandsmässan Mötesplats Offentliga Affärer den 7 – 8 september!

ID06 finns på plats för att berätta om hur er organisation kan använda ID06 Bolagsdeklaration för er leverantörskontroll. Eva Mattsson kommer även att hålla ett seminarium 7:e september klockan 15.10 Anbudsscenen på mässgolvet.

Varmt välkommen till oss under mässdagarna!

 

ID06 deltagande i H22-mässan blev en succé!

ID06 deltog tillsammans med Seriline som partner till PEAB i H22-mässan tidigare i sommar. Hela 8000 små bilförare fick ett ”ID06-körkort”.

Läs mer om mässan nedan. https://peab.se/om-peab/bolagsinformation/press-och-media/nyhetsarkiv/succe-for-peab-pa-h22–8101-barn-tog-korkort-pa-uppskattad-trafikskola/